Salteado de pollo y setas
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Salteado de pollo y setas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Salteado de pollo y setas is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Salteado de pollo y setas is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Salteado de pollo y setas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salteado de pollo y setas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Salteado de pollo y setas is 2 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Salteado de pollo y setas estimated approx 50 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Salteado de pollo y setas using 15 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.
He hecho esta receta basándome en una que tengo con setas y pasta, pero cambiando la pasta por unos trozos de pechuga de pollo, porque parece ser que no puedo comer pasta todos los días 😂 Pero os aseguro que no tiene nada que envidiarle, esta receta tiene sabor, llena como un plato de pasta y cuenta con la mitad de calorías. Todo beneficios 😝 Espero que os guste!
Ingredients and spices that need to be Take to make Salteado de pollo y setas:
- 300 Gramos Champiñones y Setas variadas
- 2 Puñados Setas deshidratadas
- 4 Trozos pechuga de pollo
- 1 Vaso Agua
- 1/2 Pastilla Caldo de Pollo
- 1/4 de Vaso Vino Blanco
- 1/4 de Vaso Leche
- 1/2 Vaso Parmesano Rallado
- Aceite de Oliva
- Sal y Pimienta
- 1 Cucharada Pimentón Dulce
- 1/2 Cucharada Ajo Granulado
- 1/2 Cucharada Cebolla en Polvo
- 1/2 Cucharada Orégano
- 1 Cucharadita Pimentón Picante o Merkén
Steps to make to make Salteado de pollo y setas
- En primer lugar prepararemos la mezcla de especias. En un pequeño bol mezclaremos el pimentón dulce, el ajo granulado, la cebolla en polvo, el merken (o pimentón picante) y el orégano. Removemos bien y añadimos aproximadamente 4 cucharadas de aceite. Volvemos a remover, hasta conseguir una salsita integrada.
- A continuación cortamos las pechugas de pollo en pequeños dados.
- Tiramos la mezcla de aceite y especias sobre la pechuga y removemos bien con las manos para que cada trozo quede bien cubierto.
- Dejamos reposar el pollo especiado unos minutos. Mientras, cortamos las setas variadas en tiras o cubos, como más os guste.
- Salteamos el pollo en una sartén, añadiendo un poquito de aceite si lo veis necesario. Cuando esté cocinado lo reservamos en un plato.
- Ahora empezaremos a preparar las setas.
- En primer lugar ponemos 1 vaso de agua a hervir en un cazo.
- Cuando el agua esté hirviendo, apartamos el cazo del fuego y tiramos dentro las setas deshidratadas. Removemos bien y dejamos reposar 10 minutos.
- En la misma sartén en la que hemos cocinado la pechuga de pollo, tiramos las setas que hemos cortado anteriormente, y las salteamos unos 7 minutos hasta que se haya evaporado toda el agua que contienen.
- Cuando las setas estén cocinadas, añadimos el vino blanco y dejamos que se reduzca.
- Cortamos las setas deshidratadas que habíamos reservado y las tiramos a la sartén junto con media pastilla de Caldo de Pollo.
- A continuación tiramos también el agua de las setas deshidratadas.
- En este momento, subimos el fuego, añadimos sal y pimienta al gusto, y dejamos que se reduzca.
- Cuando quede poco líquido, tiramos un chorrito de leche (1/4 de vaso más o menos) y seguimos dejando que se reduzca.
- Cuando la salsa espese, bajamos el fuego y tiramos el pollo reservado y medio vaso de parmesano rallado.
- Removemos bien para que todo se integre. Servimos y espolvoreamos un poco más de parmesano por encima, y a comer con la conciencia limpia! 😝
As your experience and also confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy adjustments to achieve this objective. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation skills for newbies you do not need to discover them however only if you understand some basic food preparation techniques.
This isn't a total guide to quick and also very easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Steps to Make Speedy Salteado de pollo y setas. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment