Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is one of the most favored of current trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja:
- 500 gr. pechugas de pollo 1 de de de
- 150 ml agua
- 1 zanahoria
- 1 diente ajo
- 1/2 cucharadita nuez moscada
- 1/2 cucharadita pimienta blanca
- 1 huevo
- 40 ml leche
- 50 g pan rallado
- -------- Salsa:
- 150 g guisantes
- 1 pimiento rojo grande
- 1 pimiento verde grande
- 2 cebollas mediadas
Steps to make to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja
- Thermomix
Echamos en el vaso de la thermomix, el ajo y la zanahoria, trituramos 5 seg/vel 8, echamos la pechuga previamente picada durante 10 seg/ vel progresiva de 5 a 10, reservamos en un bol.
A continuación, echamos en el vaso, el huevo, la leche y el pan rallado, mezclamos 15 seg/vel 5, echamos la carne picada reservada, la nuez mosca y la pimienta, y mezclamos 20 seg/vel progresiva de 5 a 8.
Damos forma a las albóndigas de pollo ayudándonos con un poco de harina, para poder hacer las bolas sin que se nos peguen a las manos, y vamos friéndolas en abundante aceite en una sartén. - Para hacer la salsa de pimientos, echamos en el vaso los pimientos y las cebollas, trituramos 10 seg/vel 5, bajamos los ingredientes con la espátula, echamos el aceite de oliva y programamos 20 mi/100º/vel 1. Pasado el tiempo, echamos el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimientos choricero, programamos 20 min/varoma/vel cuchara, cuando hayan pasado los diez primeros minutos, echamos el agua por el bocal y dejamos que termine el programa. Por último, trituramos 15 seg/ vel progresiva de 5 a 10.
En una cazuela echamos la salsa y las albóndigas, echamos los clavos y la soja, dejamos a fuego bajo durante cinco minutos, removiendo de vez en cuando para que se mezclen los sabores. - Tradicional
En un bol mezclamos la carne picada con el huevo, la leche, pan rallado, el diente de ajo muy picado y la zanahoria muy picada, sazonamos con la nuez moscada y la pimienta blanca, Hacemos las bolas de las albóndigas rebozándo en harina. Freímos en abundante aceite y reservamos.
Para hacer la salsa, troceamos las cebollas, los pimientos y hacemos un sofrito con el aceite de oliva, añadimos después a ese sofrito, el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimiento choricero, dejamos a fuego medio unos cinco minutos, después añadimos el agua y dejamos cocinar unos quince minutos, echamos las albóndigas, la soja y los clavos, y dejamos a fuego bajo otros diez minutos, removiendo de vez en cuando para que se integren los sabores.
As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or more components or is a little bit essentially zesty, you can make basic modifications to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. As for standard cooking skills for newbies you don't require to discover them but only if you understand some simple cooking strategies.
This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Speedy Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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