Pollo salteado con verduras
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Pollo salteado con verduras. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pollo salteado con verduras is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Pollo salteado con verduras is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pollo salteado con verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo salteado con verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pollo salteado con verduras is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pollo salteado con verduras estimated approx 30 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Pollo salteado con verduras using 16 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Receta rápida, riquísima y sobre todo sana. Ideal para los que no les agradan las verduras.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pollo salteado con verduras:
- 1/2 pimiento rojo
- 1/2 pimiento verde
- 1/4 cebolla
- 1 zanahoria
- 1/2 calabacín
- 3-4 tomates
- 2 pechugas de pollo
- 1 cda curry
- 6 patatas
- sal
- agua
- aceite de oliva
- ajo
- perejil
- leche
- mantequilla
Instructions to make to make Pollo salteado con verduras
- Comenzamos poniendo una olla con las patatas peladas a hervir a fuego alto, con un poco de sal al gusto y un poco de perejil dentro del agua para que las patatas cojan gusto.
- Mientras se cuecen las patatas, cogemos una tabla y troceamos en pequeños trozos toda la verdura y la vamos colocando en un bol, junto con otro poco de perejil también troceado y un diente de ajo (si se desea troceado, aunque no es necesario).
- Apartamos la mezcla de verduras y troceamos en cubitos de aproximadamente 3 o 4 centímetros de grosos ambas pechugas de pollo. seguidamente ponemos los trozos en un plato, preferiblemente hondo, con un diente de ajo triturado y el curry.Lo mezclamos y dejamos en reposo para que coja gusto.
- Ponemos al fuego la una sartén wok, o, si carecéis de una, una sartén grande con un poco de aceite de oliva. En cuanto está caliente el aceite ponemos a sofreír el pollo hasta que éste queda un poco dorado y cocido.
- En cuanto el pollo esta dorado, añadimos la mezcla de verduras, para que estas se doren en conjunto. Removemos circularmente para que las verduras no se peguen.
- Añadimos 1/4 de vaso de agua, para que todos los ingredientes se cocinen finalmente y consigamos de esta manera un poco de caldo para añadir posteriormente a nuestra guarnición.
- Dejamos la sartén a fuego lento hasta que el pollo y el resto de ingredientes acaban de cocer. Mientras tanto, retiramos del fuego las patatas (comprobando que ya están cocidas) y las colamos, retirando de esta manera el perejil y el ajo.
- Con un pisapatatas o un tenedor grande machacamos las patatas para conseguir una textura blanda, añadiendo un chorrito de leche y 50 g de mantequilla. Lo mezclamos todo hasta que queda una textura cremosa pero consistente.
- Retiramos del fuego el pollo salteado y lo colocamos en una fuente ámplia, con cuidado de no derramar el caldo.
- Finalmente, emplatamos, colocando el puré de patatas en forma de volcán en el centro del plato de cada comensal, y lo rellenamos con el pollo y las verduras, y vertemos un poco de caldo alrededor.
As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make easy modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for novices you do not require to learn them but just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a total guide to quick and simple lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Pollo salteado con verduras. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment