Berenjena con parmesano y albahaca

Berenjena con parmesano y albahaca

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Berenjena con parmesano y albahaca. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Berenjena con parmesano y albahaca is one of the most favored of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Berenjena con parmesano y albahaca is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Berenjena con parmesano y albahaca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjena con parmesano y albahaca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Berenjena con parmesano y albahaca is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Berenjena con parmesano y albahaca estimated approx 1h 30 min.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Berenjena con parmesano y albahaca using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

#259. Un rico y ligero plato para sorprender a tus comensales. Si no eres fan de las berenjenas te va a encantar de todas maneras.

Ingredients and spices that need to be Take to make Berenjena con parmesano y albahaca:

  1. 1 berenjena grande
  2. 1 huevo
  3. Pan rallado
  4. Sal marina
  5. 1/2 cucharadita ajo en polvo
  6. 1 cucharadita hierbas provenzales
  7. Aceite oliva
  8. Montaje
  9. 200 ml tomate frito condimentado (de los preparados para pasta)
  10. Unas ramas albahaca fresca
  11. Queso mozzarella
  12. Queso parmesano rallado
  13. Pimienta negra

Instructions to make to make Berenjena con parmesano y albahaca

  1. Comenzamos lavando la berenjena, y cortándola en rodajas de 1 cm de grosor aproximadamente, y las espolvoreamos con sal. Las dejamos en reposo unos 30 min, así les quitaremos el amargor y se deshidratarán un poco.
  2. Una vez pasados los 30 min, escurrimos el líquido que hayan soltado las berenjenas y quitamos algún exceso de sal que haya quedado. Reservamos.
  3. En un cuenco, batimos el huevo y en otro cuenco, ponemos pan rallado y el ajo en polvo y las hierbas provenzales (mezclamos bien).
  4. A continuación, pasamos las rodajas de berenjenas primero por el huevo batido y luego por el pan rallado. Una vez, todas rebozadas, las dejamos reposar unos 10 min.
  5. Mientras tanto, ponemos una sartén a fuego medio-alto, y añadimos una cucharada de aceite de oliva. Y una vez caliente, vamos friendo las berenjenas unos 2 min por cada lado. Lo que queremos aquí es crear una costra que selle las berenjenas. Si usaramos mucho aceite, las berenjenas lo absorberían y quedarían gomosas y correosas. Las queremos crujientes.
  6. Luego, en un recipiente o bandeja de horno, añadimos unas 3/4 partes del tomate frito. Ponemos encima las berenjenas bien extendidas, y vamos añadiendo encima de cada una de ellas el resto del tomate frito.
  7. Añadimos la mozzarella y el parmesano, parte de la albahaca fresca previamente picada (dejamos un poco para el final) y salpimentamos.
  8. Llevamos al horno precalentado a 180°C durante unos 25 min, y cuando falten 5 min para acabar, lo ponemos en función grill. Se saca del horno y añadimos el resto de la albahaca. Que lo disfruten, está deliciosas. Yo las he acompañado con arroz blanco cocido.

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. As for standard cooking abilities for novices you don't need to learn them yet only if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Super Quick Homemade Berenjena con parmesano y albahaca. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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