Pastel de berenjena asada con pimiento

Pastel de berenjena asada con pimiento<br />

Hey everyone, it is John, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Pastel de berenjena asada con pimiento
. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pastel de berenjena asada con pimiento
is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. {Pastel de berenjena asada con pimiento
is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.|They're fine and they look wonderful. Pastel de berenjena asada con pimiento
is something that I have loved my whole life.}

Many things affect the quality of taste from Pastel de berenjena asada con pimiento
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de berenjena asada con pimiento
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel de berenjena asada con pimiento
is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel de berenjena asada con pimiento
estimated approx 75 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pastel de berenjena asada con pimiento
using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Compré berenjenas el Viernes y como solo las como yo he tenido para hacer tres recetas distintas. Hoy he hecho este pastel con la berenjena asada como para hacer escalibada y pimiento asado de bote. Ha quedado muy bueno, lo he acompañado de butifarra asada (bueno la mitad) y la otra mitad la he comido fría para cenar con ensalada y estaba buenisima.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastel de berenjena asada con pimiento
:

  1. 1 berenjena de 250 gramos
  2. 1 pimiento asado de bote
  3. 1 diente ajo
  4. 100 ml. leche evaporada Ideal
  5. 2 cdas soperas de queso rallado en polvo
  6. 2 huevos medianos
  7. Aceite de oliva
  8. al gusto Sal y pimienta
  9. 100 ml. cerveza

Instructions to make to make Pastel de berenjena asada con pimiento

  1. Lavar las berenjenas, secar y cortar la parte verde del rabo, envolver en papel de aluminio y asar en el horno previamente calentado a 220º , hasta que la berenjena esté tierna ( si se quiere poner pimiento proceder de la misma forma).
  2. Una vez esté asada la berenjena, sacar del horno, abrir un poco el papel de aluminio para que se vaya enfriando. Una vez se pueda tocar sin quemarse los dedos, retirar la piel y la pulpa depositarla en un bol. Secar el pimiento si es de bote, cortar en trocitos y mezclar con la berenjena asada.
  3. A continuación, poner un poco de aceite en una sarten y poner el diente de ajo picado en trozos pequeñitos, antes de que se empiece a dorar el ajo, echar la berenjena y el pimiento, salpimentar al gusto, dar unas vueltas y seguidamente agregar la cerveza y dejar reducir a fuego medio.
  4. Seguidamente agregar la leche evaporada y el queso rallado, mezclar bien y cocer todo junto unos minutos para que se espese la salsa. Retirar la sarten del fuego. Batir los huevos con una pizca de sal y mezclar con las berenjenas.
  5. Untar un molde con unas gotas de aceite y verter la preparación, alisando la superficie. Poner el molde dentro de un recipiente con un poco de agua para cocer el pastel al baño maria y introducir en el horno previamente calentado a 200º. Cocer entre 40 y 50 minutos dependiendo del horno, antes de desmoldar hacer la prueba del palillo para comprobar que esté cocido por dentro. Si se tuesta demasiado por la superficie, tapar con papel de aluminio.
  6. Desmoldar, cortar por la mitad y servir caliente o frío, se puede acompañar de salsa alioli y carnes ( yo lo he comido con una butifarra asada y salsa alioli).

As your experience and also confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make basic changes to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not require to discover them yet just if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and also simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Quick Pastel de berenjena asada con pimiento
. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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