Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo

Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo is something that I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo estimated approx 45 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo using 24 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Ya estamos en Carnavales y para hoy una receta que me recuerda a casa... La Moussaka de verduras con pollo-pavo.
Me ha encantado hacer esta deliciosa Moussaka con Mambo.
Cada día voy aprendiendo a utilizar mejor la Mambo con sus tiempos de cocinado y programas y disfrutando como una niña de sus accesorios.
La vaporera es fabulosa las verduras, pescados...salen ideal, al vapor con poco tiempo de cocción y lo que es mejor conservando sus propiedades.
Ojalá pudiera transmitir los olores del cocinado de esta receta mmm😋😋😋 Qué rico y qué bien huele!!!
Espero que disfrutéis la receta tanto como yo 🙏😉
#cocinadecarnaval

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo:

  1. 2 berenjenas
  2. 3 zanahorias
  3. 1 cebolla
  4. 1/2 pimiento verde
  5. 1/2 pimiento rojo
  6. 1/2 pimiento amarillo
  7. 200 ml tomate triturado
  8. 50 ml vino tinto
  9. 500 gr carne picada de pavo y pollo
  10. 1 cucharadita azúcar
  11. 1 cucharadita ajo en polvo
  12. aceite
  13. 1 cucharada ras el hanout
  14. sal
  15. pimienta negra molida
  16. queso rallado mozzarella
  17. orégano
  18. Para la bechamel:
  19. 400 ml leche
  20. 50 gr harina de trigo
  21. 50 gr mantequilla
  22. 1 cucharadita nuez moscada en polvo
  23. Al gusto sal
  24. Al gusto pimienta negra molida

Instructions to make to make Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo

  1. Primero, agregamos a la jarra las verduras lavadas a trozos de tamaño medio y trituramos. Cerramos la tapa ponemos velocidad 6 durante 8 segundos.
  2. Segundo, lavamos las berenjenas las peleamos y las cortamos a rodajas. Las ponemos en un bowl y le añadimos sal y un papel absorbente para que no se oxiden. Reservamos.
  3. Tercero, condimentamos la carne con ras el hanout y sal. Le ponemos un poco de aceite para que no pare seca.
  4. Una vez transcurrido el tiempo de cocinado anterior, pasamos agregar la carne en la jarra, el vino tinto, el azúcar y pimienta negra, removemos todo con la espátula.
    Cerramos la tapa sin el tapón y ponemos la vaporera encima con las berenjenas dentro de la vaporera.
    Programamos, velocidad 1, temperatura 110, potencia de calor 8 durante 25 minutos.
  5. Transcurrido ese tiempo, abriremos tapa añadimos a la jarra la leche, la nuez moscada, sal y pimienta negra molida.
    Durante 10 minutos, velocidad 4, temperatura 90, potencia de calor 10.
  6. Cuarto, preparamos la bechamel:
    Limpiamos la jarra y agregamos la mantequilla durante 1 minuto, 95 de temperatura, velocidad 1 potencia 10.
    A continuación añadimos la harina y programamos 3 minutos a velocidad 4, temperatura 90 y potencia 3.
    De esa forma tostaremos la harina.
  7. Añadiremos por encima la bechamel que teníamos reservada, queso rallado en este caso he utilizado mozzarella para pizzas y espolvorearemos orégano. Llevaremos al horno para gratinar la moussaka.
  8. Quinto, montaremos la moussaka por capas, primera capa de berenjenas, segunda de carne, tercera de berenjenas y cuarta capa de carne.
  9. Prepararemos el horno a 200 grados cuando esté doradito por arriba ya estará lista!!!
    Bon profit!!!

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for novices you don't require to discover them however only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch recipes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Prepare Super Quick Homemade Moussaka de verduras y pollo-pavo con Mambo. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Berenjenas rellenas de setas

Champiñones guisados con patatas

Sopa de fideos con pollo